ONZE WERKWIJZE

Niet alleen het resultaat is belangrijk. Ook de montage moet een plezierige ervaring voor u zijn.

InstaStairs is klantvriendelijk, professioneel en staat voor top service.

Wij weten dat uw huis u heilig is. Daarom zorgen wij voor een zo kort mogelijke hinder van de werkzaamheden. Het zagen op maat wordt bijvoorbeeld buiten gedaan, zodat u zo min mogelijk geluidlast ervaart.

Na levering zorgen wij dat uw trap schoon wordt opgeleverd en nemen wij overgebleven materialen mee retour.

Hieronder kunt u meer lezen over onze werkwijze.

Ontdek de InstaStairs methode: in 3 makkelijke stappen van idee tot levering

Vrijblijvend adviesgesprek

De mogelijkheden zijn eindeloos met ons exclusieve assortiment kleuren en trapelementen. Maak uw keuze of vraag advies aan één van onze adviseurs. 

Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan via ons formulier. Uiteraard komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Wij bespreken graag alle mogelijkheden persoonlijk met u.

Afhankelijk van de gemaakte keuze doen wij u een passend aanbod. Geen verplichtingen en met vaste prijsgarantie! 

Klantgerichte benadering. Geen zelfingenomen verkopers. Maar met persoonlijke aandacht voor uw wensen en het eindresultaat! 

Montage service

De monteur zal de taken met u doornemen voordat hij begint. Vervolgens meten wij de bestaande trap(pen) op zodat de traptreden op maat gemaakt kunnen worden. Dit is precisiewerk en wordt uitgevoerd door een vakman! Met zorg en oog voor detail.

De treden worden buiten het huis op maat gezaagd. Zodat u zo min mogelijk last heeft van ons werk. Wanneer de nieuwe traptrede op maat zijn gezaagd lijmen we deze zorgvuldig op de bestaande trap met een speciale milieuvriendelijke tweecomponentenlijm. Deze lijm is geluiddempend en zorgt voor een veel stiller gebruik van uw trap.

Wij kunnen uw trap meestal in 1 dag volledig veranderen.

Oplevering van uw trap

Zodra we klaar zijn met het renoveren van de trap, maken we alles schoon en bekijken we bij voorkeur samen met u de trap na. Zo weten we zeker dat u helemaal tevreden bent.

Nu kunt u genieten van uw unieke, op maat gemaakte Instastairs trap!