Veelgestelde vragen

Klantenservice medewerker die antwoord geeft op uw vragen.

De gemiddelde prijs ligt tussen de 2.000 en 2.250 euro. Houd er rekening mee dat deze prijs afhankelijk is van diverse factoren, zoals het aantal traptreden, de breedte van de trap en de afwerking die u kiest. Op de kostenpagina leest u meer over de kosten van een traprenovatie.

Ja, in bovenstaand overzicht ziet u indicatie prijzen van een traprenovatie. De uiteindelijke kosten kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van uw trap en wensen.

De levertijd van de materialen is doorgaans 3 weken.

Wij geven 15 jaar garantie op montage maar ook op de product zelf.

Wij komen altijd geheel vrijblijvend bij u langs zonder verplichting om uw wensen te bespreken, de trap op te meten en een offerte te vervaardigen.

Na afloop van de klus ontvangt u van ons een gratis schoonmaakmiddel. Ook adviseren wij u graag over de beste manier om uw trap te onderhouden.

Ja, wij kunnen ook vloeren leveren of plaatsen waar u wens naar uitgaat. Ook kunt u bij ons profiteren van legservice voor de zelf aangeschafte vloerdelen.

Bij ons zijn de overzettreden voorzien van een aluminum legering waardoor de treden stroef worden zodra er gewicht op komt. Zo hebben kinderen hoe groot of klein ze zijn meer grip op de trap zodat uitglijden wordt geminimaliseerd.