InstaStairs Traprenovatie Spijkenisse

Mooie en veilige nieuwe trappen waar u jarenlang van kunt genieten!

Traprenovatie is de perfecte oplossing om oude trappen nieuw leven in te blazen. Het is goedkoper, heeft een breed scala aan materialen, meer dan 150 kleuren en het belangrijkste is dat het snel wordt geleverd.  Het opknappen van de trap is vele malen goedkoper dan het kopen van een compleet nieuwe trap. Maak de trap compleet met accessoires. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Spijkenisse.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan in Spijkenisse

Vul het onderstaande formulier in voor het inplannen van een traprenovatie adviesgesprek / demonstratie aan huis. 

Vrijblijvende offerte

Offerte op maat

Vakkundig advies

Uw adviseur is ook uw monteur

15 Jaar garantie

Uw aankoop is van succes verzekerd

Dichte trappen

Dichte trappen

Een dichte trap kan iets veiliger zijn. Heeftf u kinderen, dan is dit een goede keuze. Het geeft ook een knus gevoel in huis. De materialen en kleuren bieden ruime mogelijkheden voor een trap in uw wensen.

Instastairs Traprenovatie Spijkenisse

Het renoveren van uw trap wordt gedaan door een echte vakman.

InstaStairs biedt geweldige materialen en meer dan 150+ kleuren om uw oude trap nieuw leven in te blazen in omgeving Spijkenisse. Uw trap in uw design, kleur en afwerking. Laat ons de ideale trap voor u renoveren zodat uw huis er van straalt. InstaStairs staat voor traprenovaties die veilig zijn en in geweldige designs.

Open trappen

Open trappen

Een open trap creëert een ruimtegevoel in uw huis. Door open trappen kunt u meer licht door uw kamer laten gaan. Stijlvol en praktisch!

Waarom InstaStairs Traprenovatie

Traprenovatie met hoge antislipwaarde en veiligheid in Spijkenisse

De door InstaStairs toegepaste overzettreden hebben een antislip toplaag, verkrijgbaar in diverse moderne of klassieke uitvoeringen. De bovenste laag voelt stroef aan. Op deze manier wordt het risico op uitglijden verkleind en behoudt de trap zijn schoonheid. De treden hebben een bijzonder hoge antislipwaarde van R10, terwijl de antislipstructuur onzichtbaar is.

Traprenovatie van InstaStairs Spijkenisse biedt de perfecte combinatie tussen veiligheid en design.

Dit is wat onze klanten vinden van InstaStairs Spijkenisse

5/5
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
InstaStairs kwam bij ons langs om advies te geven over onze traprenovatie. Deze vakman nam hiervoor alle tijd, had mooie producten bij zich, gaf professionele adviezen die passend waren bij onze situatie, was zeer vriendelijk in het contact en gaf ons een zeer goed gevoel. Zeker een aanrader!
Franca Brussee
5/5
Goede ervaringen met de traprenovatie.
Er werd tijd gemaakt zodat ik niet lang hoefde te wachten op de traprenovatie. Komt afspraken na en het resultaat is erg goed. Zeker aan te bevelen.
Suzanne van de Weijenberg
5/5
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
Werkt zeer netjes en vakkundig geeft goed advies zeer tevreden over het eind resultaat kan hem zeer aanbevelen
Arjan Maas
5/5
Van offerte tot en met plaatsing zijn we zeer professioneel en vakkundig geholpen.
We hebben een fantastisch mooie trap gekregen. Van klantvriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht en vakkundig en schoon werkend. We zijn een zeer tevreden klant.
Hans van Vugt