Vrijblijvende offerte

Offerte op maat

Vakkundig advies

Uw adviseur is ook uw monteur

15 Jaar garantie

Uw aankoop is van succes verzekerd

InstaStairs Traprenovatie Naaldwijk

Uw trap in uw design, kleur en afwerking.

InstaStairs biedt geweldige materialen en meer dan 150+ kleuren om uw oude trap nieuw leven in te blazen in omgeving Naaldwijk. Laat ons de ideale trap voor u renoveren zodat uw huis er van straalt. InstaStairs staat voor traprenovaties die veilig zijn en in geweldige designs.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan in Naaldwijk

Vul het onderstaande formulier in voor het inplannen van een traprenovatie adviesgesprek / demonstratie aan huis. 

Dichte trappen

Dichte trappen

Een dichte trap kan iets veiliger zijn. Heeftf u kinderen, dan is dit een goede keuze. Het geeft ook een knus gevoel in huis. De materialen en kleuren bieden ruime mogelijkheden voor een trap in uw wensen.

Instastairs Traprenovatie Naaldwijk

Het renoveren van uw trap wordt gedaan door een echte vakman.

Is het tijd voor een niewe trap? Dan hoef je niet een gloednieuwe trap aan te schaffen. Traprenovatie is de perfecte oplossing om uw oude trap nieuw leven in te blazen. Het is goedkoper, ruime keuze uit materialen, meer dan 150 kleuren en vooral snel geleverd.

Een mooie en veilige nieuwe trap voor vele jaren plezier! Met traprenovatie bent u vele malen goedkoper uit i.p.v. een gehele nieuwe trap aan te kopen. Maak uw trap af met accessoires zoals Led-verlichting, trapwangen en trapleuningen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze site of vraag een vrijblijvende offerte aan in Naaldwijk (incl. gratis demonstratie aan huis). 

Open trappen

Open trappen

Een open trap creëert een ruimtegevoel in uw huis. Door open trappen kunt u meer licht door uw kamer laten gaan. Stijlvol en praktisch!

Waarom InstaStairs Traprenovatie

Traprenovatie met hoge antislipwaarde en veiligheid in Naaldwijk

De door InstaStairs toegepaste overzettreden hebben een antislip toplaag, verkrijgbaar in diverse moderne of klassieke uitvoeringen. De bovenste laag voelt stroef aan. Op deze manier wordt het risico op uitglijden verkleind en behoudt de trap zijn schoonheid. De treden hebben een bijzonder hoge antislipwaarde van R10, terwijl de antislipstructuur onzichtbaar is.

Traprenovatie van InstaStairs Naaldwijk biedt de perfecte combinatie tussen veiligheid en design.

Meer dan 150 Traprenovatie kleuren