Traprenovatie HPL Laminaat

Mogelijkheden met HPL

Alle soorten trappen Renoveren met HPL

Met HPL overzettreden kunnen bijna alle soorten trappen worden gerenoveerd. Denk aan een open trap, een dichte trap, maar in veel gevallen ook een trap zoals een spiltrap of een betonnen trap. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag via onderstaande knop een offerte aan. We vertellen u er graag meer over.

Mogelijkheden met HPL

Hoe wij uw trap kunnen renoveren

Met HPL overzettreden kunt u alle aspecten van uw trap renoveren. Denk aan de trede, de zijkanten van de trap (Wangen) en de centrale pilaar (baluster).  Eventueel kunnen wij uw trap uitrusten met trapverlichting i.c.m automatische bewegingssensoren, dimmers en afstandsbedieningen.

Kwalitatief systeem

HDF Dragers met HPL Toplaag

We hebben er bewust voor gekozen om alleen met het beste HPL-materiaal te werken voor het renoveren van uw trap. Voor het renoveren van trappen met laminaat kunt u kiezen tussen CPL of HPL. Het verschil tussen deze twee soorten zit in het productieproces. HPL in combinatie met het HDF-frame zorgt voor een zeer hoogwaardig traprenovatiemateriaal.

Alles in 1

HPL Traprenovatie, oftewel High Pressure Laminate, is een zeer compleet systeem waarbij alle onderdelen van de trap gerenoveerd kunnen worden.

Voordelig

Traprenovatie met HPL is een verstandige keuze als u op zoek bent naar een compleet en kwalitatief hoogstaand systeem tegen een betaalbare prijs. Vanaf 2250 €, inclusief btw.

Veilig in gebruik

Een trap die is gerenoveerd met het HPL traprenovatiemateriaal is zeer veilig in gebruik. Dankzij de R10 antislip coating hoeft u zich geen zorgen te maken over een gladde trap.

Assortiment

Keuze uit 50 luxe decoren