Traprenovatie HPL Laminaat

Ontdek de mogelijkheden met HPL laminaat

Alle soorten trappen Renoveren met HPL

Traprenovatie HPL Laminaat: Geef uw trap een frisse uitstraling

Een traprenovatie is een uitstekende manier om uw huis een nieuwe look te geven zonder de kosten van een volledige verbouwing. HPL laminaat is een materiaal dat steeds populairder wordt voor traprenovaties vanwege de duurzaamheid en het onderhoudsgemak. In deze pagina zullen we bespreken wat traprenovatie met HPL laminaat inhoudt en waarom het een uitstekende keuze kan zijn voor uw huis.

 

Wat is HPL?

HPL laminaat is een materiaal dat bestaat uit verschillende lagen papier, hars en melamine. Het wordt geproduceerd onder hoge druk en hoge temperatuur, waardoor het materiaal sterk en duurzaam is. HPL laminaat wordt vaak gebruikt voor keukenbladen, bureaus en vloeren vanwege de krasbestendigheid, waterbestendigheid en hittebestendigheid.

 

Waarom HPL laminaat voor traprenovatie?

HPL laminaat is een uitstekend materiaal voor traprenovatie vanwege de duurzaamheid en het onderhoudsgemak. Het is krasbestendig en kan goed tegen vocht en vuil, wat het ideaal maakt voor een intensief gebruikte trap. HPL laminaat is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan uw interieur.

 

Voordelen van HPL traprenovatie

Een van de grootste voordelen van een HPL laminaat traprenovatie is de duurzaamheid. Het materiaal is bestand tegen krassen en stoten, wat betekent dat uw trap er jarenlang als nieuw uit zal zien. Bovendien is HPL laminaat gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het perfect is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Een ander voordeel is dat HPL laminaat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of een klassieke uitstraling, er is altijd wel een HPL laminaat dat past bij uw smaak en interieur.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag via onderstaande knop een offerte aan. We vertellen u er graag meer over.

Mogelijkheden met HPL

Hoe wij uw trap kunnen renoveren

Met HPL overzettreden kunt u alle aspecten van uw trap renoveren. Denk aan de trede, de zijkanten van de trap (Wangen) en de centrale pilaar (baluster).  Eventueel kunnen wij uw trap uitrusten met trapverlichting i.c.m automatische bewegingssensoren, dimmers en afstandsbedieningen.

Kwalitatief systeem

HDF Dragers met HPL Toplaag

We hebben er bewust voor gekozen om alleen met het beste HPL-materiaal te werken voor het renoveren van uw trap. Voor het renoveren van trappen met laminaat kunt u kiezen tussen CPL of HPL. Het verschil tussen deze twee soorten zit in het productieproces. HPL in combinatie met het HDF-frame zorgt voor een zeer hoogwaardig traprenovatiemateriaal.

Alles in 1

HPL Traprenovatie, oftewel High Pressure Laminate, is een zeer compleet systeem waarbij alle onderdelen van de trap gerenoveerd kunnen worden.

Voordelig

Traprenovatie met HPL is een verstandige keuze als u op zoek bent naar een compleet en kwalitatief hoogstaand systeem tegen een betaalbare prijs. Vanaf 2250 €, inclusief btw.

Veilig in gebruik

Een trap die is gerenoveerd met het HPL traprenovatiemateriaal is zeer veilig in gebruik. Dankzij de R10 antislip coating hoeft u zich geen zorgen te maken over een gladde trap.

Assortiment

Keuze uit 50 luxe decoren