Traprenovatie met Eikenhout

Mogelijkheden met Hout

Traprenovatie met hout, landelijk en rustiek

Een echt eiken traprenovatie is naar onze mening één van de mooiste traprenovatie op de markt. Warme producten hebben een natuurlijke, stoere uitstraling en stralen echte luxe uit.

Eikenhout is een van de meest populaire houtsoorten voor traprenovatie. Het is een duurzaam en sterk materiaal dat zeer geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast heeft eikenhout een mooie, natuurlijke uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen. In deze pagina zullen we bespreken wat eikenhouten traprenovatie inhoudt, wat de voordelen zijn en waarom het een uitstekende keuze kan zijn voor uw huis. Wij vertellen u hier meer over een traprenovatie met het hout.

Wat is een eikenhouten traprenovatie?

Bij een eikenhouten traprenovatie wordt de oude trapbekleding verwijderd en vervangen door een nieuwe bekleding van eikenhout. Eikenhout heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en kan in verschillende kleuren worden afgewerkt. Het kan worden geschuurd, gebeitst of geolied om de gewenste uitstraling te creëren.

Wat zijn de voordelen van eikenhouten traprenovatie?

Een van de grootste voordelen van een eikenhouten traprenovatie is de natuurlijke en luxe uitstraling die het materiaal heeft. Eikenhout geeft uw trap een warme en authentieke uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen. Daarnaast is eikenhout een duurzaam en sterk materiaal dat jarenlang meegaat.

Een ander voordeel van eikenhouten traprenovatie is dat het materiaal gemakkelijk te onderhouden is. Eikenhout kan worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt om het er weer als nieuw uit te laten zien. Daarnaast is het ook relatief gemakkelijk te reinigen.

Mogelijkheden met Hout

Hoe wij uw trap kunnen renoveren

Er zijn ook veel opties om uw trap te renoveren met een houten traprenovatie. Zo kunnen we dichte of open trappen renoveren, maar tegelijkertijd de zijwanden voorzien van houten lambrisering in dezelfde kleur als de trap. Daarnaast kunnen houten trappen ook worden voorzien van led-verlichting met sensoren, een aan/uit schakelaar of een dimmermodule om zo een veiligere trap te creëren.

Degelijk systeem

Eiken multiplank met sterke drager

Bij eiken traprenovaties werken wij alleen met de beste materialen. Onze houten traprenovatie is duurzaam, veilig in gebruik, slijtvast en onderhoudsarm. Dit bereiken we onder andere door gebruik te maken van hoogwaardige 2K-Hout oliën die verkrijgbaar zijn in meer dan 20 verschillende kleuren.

Een luxe uitstraling

Een echte houten traprenovatie geeft een landelijke uitstraling, chique en warm. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 20 verschillende afwerkingen. Vanaf €1950 incl. BTW.

Duurzaam

Houten trappen gaan zeer lang mee. Bent u na een paar jaar toe aan een nieuwe kleur? Dan is dit eenvoudig af te stellen met nieuwe olie.

Maximale veiligheid

Houten traprenovaties zijn niet alleen mooi maar ook veilig in gebruik. Kiest u voor maximale veiligheid? Denk dan eens aan ons systeem met ingebouwde antislipstrip.

Assortiment

Keuze uit 40 luxe decoren