Traprenovatie met Eikenhout

Mogelijkheden met Hout

Traprenovatie met hout, landelijk en rustiek

Echt eiken traprenovatie is naar onze mening één van de mooiste traprenovatie op de markt. Warme producten hebben een natuurlijke, stoere uitstraling en stralen echte luxe uit.

Een houten trap renoveren is een slimme keuze als u een futuristische trap in huis wilt. Een opgeknapte eiken trap heeft niet alleen een lange levensduur, de kleur kan eenvoudig worden aangepast door de trap te schuren en te schilderen met olieverf om het een nieuwe kleur te geven.

Mogelijkheden met Hout

Hoe wij uw trap kunnen renoveren

Er zijn ook veel opties om uw trap te renoveren met een houten traprenovatie. Zo kunnen we dichte of open trappen renoveren, maar tegelijkertijd de zijwanden voorzien van houten lambrisering in dezelfde kleur als de trap. Daarnaast kunnen houten trappen ook worden voorzien van led-verlichting met sensoren, een aan/uit schakelaar of een dimmermodule om zo een veiligere trap te creëren.

Degelijk systeem

Eiken multiplank met sterke drager

Bij eiken traprenovaties werken wij alleen met de beste materialen. Onze houten traprenovatie is duurzaam, veilig in gebruik, slijtvast en onderhoudsarm. Dit bereiken we onder andere door gebruik te maken van hoogwaardige 2K-Hout oliën die verkrijgbaar zijn in meer dan 20 verschillende kleuren.

Een luxe uitstraling

Een echte houten traprenovatie geeft een landelijke uitstraling, chique en warm. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 20 verschillende afwerkingen. Vanaf €1950 incl. BTW.

Duurzaam

Houten trappen gaan zeer lang mee. Bent u na een paar jaar toe aan een nieuwe kleur? Dan is dit eenvoudig af te stellen met nieuwe olie.

Maximale veiligheid

Houten traprenovaties zijn niet alleen mooi maar ook veilig in gebruik. Kiest u voor maximale veiligheid? Denk dan eens aan ons systeem met ingebouwde antislipstrip.

Assortiment

Keuze uit 40 luxe decoren