Traprenovatie CPL Laminaat

Wat zijn de mogelijkheden met CPL?

Een dichte trap renoveren met CPL:

Heeft u een dichte trap en wilt u deze laten renoveren? Dan is het renoveren van de trap met CPL (Laminaat) materiaal een goede keuze. Met dit materiaal kunnen we verschillende soorten trappen bekleden. Denk aan houten trappen en in veel gevallen ook betonnen trappen. Als u op zoek bent naar een betaalbare oplossing om uw trap een nieuwe look te geven, dan is CPL laminaat een uitstekende keuze.

Wat is CPL?

CPL (Continu geperste laminaat) is een materiaal dat vergelijkbaar is met HPL laminaat, maar met een dunner toplaagje dat bestaat uit cellulosepapier. CPL is een materiaal dat bestaat uit verschillende lagen papier, melaminehars en cellulosepapier. Het wordt geproduceerd onder hoge druk en hoge temperatuur, waardoor het materiaal sterk en duurzaam is. 

Waarom CPL laminaat voor uw traprenovatie?

CPL laminaat is een uitstekend materiaal voor traprenovatie vanwege de slijtvastheid, het onderhoudsgemak en de natuurlijke uitstraling. Het is bestand tegen krassen en slijtage, wat betekent dat uw trap er jarenlang als nieuw uit zal zien. CPL laminaat is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan uw interieur. Onze verschillende stijlen kan u onderaan de pagina vinden.

Voordelen van CPL laminaat traprenovatie

Een van de grootste voordelen van een CPL laminaat traprenovatie is de natuurlijke uitstraling. CPL laminaat heeft een houtlook toplaag waardoor het lijkt alsof uw trap van echt hout is gemaakt. Dit geeft uw trap een warme en natuurlijke uitstraling, zonder dat u de kosten van een echte houten trap heeft.

Wenst u toch HPL als materiaal keuze? Bekijk dan eens onze HPL Traprenovatie materialen.

Kwalitatief systeem

Hoe wij uw trap kunnen renoveren

Traprenovatie met CPL kunnen we trappen, treden en wanden van dichte trappen professioneel renoveren. Grote verschil tussen CPL en HPL is er eigenlijk niet. CPL staat voor “Continues Pressure Laminate” en wordt op rol gefabriceerd. Vaak met MDF onderplaat kan dit op grote schaal geproduceerd worden. De prijs is daarom aantrekkelijker, terwijl de kwaliteit marginaal minder is dan HPL.

Wenst u toch HPL als materiaalkeuze omdat u een opentrap wilt laten bekleden? Bekijk dan onze traprenovaties met HPL.

HDF Dragers met CPL Toplaag

Traprenovatie met CPL, gecombineerd met HDF ondersteuning, zorgt voor een hoogwaardig systeem. Daarom kan het renoveren van trappen met CPL gemakkelijk 15 tot 20 jaar mee gaan. Hierdoor kunnen wij 15 jaar garantie geven op onze CPL Traprenovatie materialen

Kwalitatief

Kwalitatief is CPL bijna gelijk aan het renoveren van trappen met HPL. Een prima keuze als u uw trap wilt renoveren met materialen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Voordelig

Traprenovatie met CPL is een slimme keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardig systeem tegen een betaalbare prijs. Vanaf 1750 €, inclusief btw.

Veilig in gebruik

Een trap die is gerenoveerd met CPL traprenovatiemateriaal is zeer veilig in gebruik. Dankzij de R9 antisliplaag is het risico op vallen en wegglijden minimaal.

Assortiment

Keuze uit 14 luxe decoren