Traprenovatie Materialen

RUIMSTE KEUZE AAN materialen en kleuren

InstaStairs biedt een geweldige keuze uit 4 soorten traprenovatie materialen en meer dan 150+ kleuren. Bekijk hieronder hoe wij uw trap kunnen renoveren.

CPL Trap

TRAP BEKLEDEN MET CPL

CPL overzettreden bestaan uit een hoogwaardig materiaal. De toplaag is gemaakt van uitermate sterk Continues Pressure Laminate (CPL) en voorzien van een R9 antisliplaag. Deze combinatie zorgt voor een lange levensduur, zonder krassen of slijten.

Assortiment materialen

Keuze uit 14 luxe decoren

HPL-1

TRAP BEKLEDEN MET HPL

Traprenovatie overzettreden uitgevoerd met een HPL toplaag. Traprenovatie met HPL is ideaal omdat het zeer goed bestand is tegen vocht, hitte en krassen, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik.
De HPL eigenschappen zijn perfect voor traprenovatie. U wilt de trap maar één keer renoveren. U zoekt dus een oplossing waar u jarenlang plezier van heeft. In vergelijking met de meeste soorten materialen overzettreden hebben HPL-overzettreden een veel langere levensduur. Na het renoveren van de trap hoeft u zich geen zorgen meer te maken over slijtage of lakreparatie.

hout-1

TRAP BEKLEDEN MET HOUT

Niets overtreft het natuurlijks charme van een échte hout.
Houten traprenovaties geven een rustieke, chique maar ook een warme uitstraling. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren. Houten trappen zijn zeer duurzaam maar wel onderhoudsgevoelig. Bent u bijvoorbeeld na een paar jaar toe aan een nieuwe kleur of wilt u dat wij de eiken toplaag voorzien van een nieuw olielaag door beschadigen? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen door de huidige kleur op de treden te schuren en opnieuw te behandelen met de door u uitgekozen kleur olie.

pvc-1

TRAP BEKLEDEN MET PVC

Vaak wordt PVC aangeboden als plak variant met een aluminum neusprofiel. Wij gebruiken overzettreden die uit 1 geheel bestaat. Dit is een veel steviger maar ook robuuster systeem waarbij alle onderdelen van de trap ook gerenoveerd kunnen worden. Denk zoals aan de wangen, stootborden of zelfs de baluster.

Neemt u eens een kijkje in onze PVC assortiment. De dikke toplaag zorgt ervoor dat de fraaie structuren goed voelbaar zijn, verhoogt het loopcomfort op de trap. Dankzij de 0.7 mm toplaag bied het een hoge bescherming tegen vallende voorwerpen en kunt u een leven lang genieten van uw PVC trap.