Traprenovatie Kostenindicatie

De prijs van een traprenovatie is voor elke klant anders. De kosten van uw nieuwe trap hangen namelijk helemaal af van uw wensen, uw persoonlijke situatie, uw huidige trap, enzovoort. Op de vraag ‘Wat kost een traprenovatie?’ bestaat dus helaas geen eenduidig antwoord. Wel kunnen we de prijsbepalende factoren toelichten. 

Hier treft u een overzicht van indicatieprijzen voor het renoveren van uw trap.
CPL Trap

Traprenovatie kosten CPL

De gemiddelde prijs van een CPL renovatie (gesloten trap) ligt rond de € 1.750 incl btw.

HPL-1

Traprenovatie kosten HPL

De gemiddelde prijs voor een HPL renovatie (gesloten trap) ligt rond de € 2.250 incl btw.

hout-1

Traprenovatie kosten Hout

De gemiddelde prijs voor een Houten renovatie (gesloten trap) ligt rond de € 2.750 incl btw.

pvc-1

Traprenovatie kosten PVC

De gemiddelde prijs voor een PVC renovatie (gesloten trap) ligt rond de € 2.000 incl btw.

De definitieve prijs is afhankelijk van de volgende criteria

Heeft u een OPEN OF DICHTe trap?

Dichte trappen zijn doorgaans goedkoper om te bekleden. Een open trap zal enigszins duurder zijn. U kunt uw open trap ook laten dichtmaken waardoor deze prijstechnisch goedkoper zal zijn dan een opentrap te laten bekleden.

Afmeting van uw trap en aantal treden

Het aantal treden is uiteraard een grote factor in de prijsbepaling. Hoe hoger de trap, hoe meer treden u nodig heeft. De breedte en diepte is een factor om de afmeting van het materiaal te bepalen.

Vorm van de trap: recht of gedraaid

Vrijwel elke trap komt in aanmerking voor een renovatie. Wij renoveren gedraaide trappen en rechte trappen. De prijs is dus ook afhankelijk van de vorm van uw trap.

CPL Trap

Extra traprenovatie Opties

Wij kunnen niet alleen uw traptreden restylen. Ook helpen wij u graag met uw trapwangen, trap leuningen of spectaculaire trapverlichting.

Maak van uw trap een aanwinst voor uw huis. De accessoires worden geleverd in de kleur van uw trap. Trapverlichting komt in helder of sfeer licht.

Afhankelijk van welke bijkomende onderdelen u kiest, kan uw trap iets meer kosten. U kunt uw trap bijvoorbeeld upgraden met: