Gratis
LED Verlichting

December staat weer voor de deur, een maand vol warmte, gezelligheid en natuurlijk cadeautjes! Bij InstaStairs begrijpen we de magie van deze tijd en willen we onze klanten iets extra’s bieden. 

Als u besluit om in november of december een aanvraag voor traprenovatie doet bij InstaStairs, ontvangt u van ons gratis LED-verlichting! Samen laten we uw huis nog knusser aanvoelen en tegelijkertijd de veiligheid verhogen.

Deze actie is geldig tot 31 december 2023.

Stijlvol het nieuwe jaar in!

De finishing touch: trapverlichting!

Met trapverlichting krijgt u niet alleen een luxe uitstraling van uw trap, het zorgt ook voor extra veiligheid. Vaak is een trap zeer slecht verlicht en trapverlichting biedt hiervoor een veilige én sfeervolle oplossing.

De LED strips worden aan de onderkant van de traptrede bevestigd, deze is niet zichtbaar als de verlichting uit staat. U kunt ervoor kiezen om onder elke traptrede verlichting te plaatsen of om de trede. Wanneer de verlichting aan staat, geeft dit een mooi diffuus licht over de treden.

De voordelen van trapverlichting

Trapverlichting biedt verschillende voordelen voor zowel de veiligheid als de uitstraling van uw trap. Ten eerste verhoogt trapverlichting de veiligheid door het verminderen van het risico op struikelen en vallen, vooral ’s nachts wanneer het moeilijker is om de treden goed te zien. Een donkere trap is levensgevaarlijk!

Daarnaast geeft trapverlichting ook een gezellige sfeer aan je trappenhuis. Wist je dat je met LED-verlichting de lichtinstellingen helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen? Je kunt kiezen tussen warm of koel licht, afhankelijk van wat goed bij je interieur past.

Verschillende soorten verlichting:

  • Ingebouwde LED-strips: De LED strips worden aan de onderkant van de traptrede bevestigd, deze is niet zichtbaar als de verlichting uit staat. U kunt ervoor kiezen om onder elke traptrede verlichting te plaatsen of om de trede. Wanneer de verlichting aan staat, geeft dit een mooi diffuus licht over de treden.​ 
  • Spotlights: Spotlights kunnen strategisch worden geplaatst om bepaalde delen van uw trap te accentueren. 
  • Wandlampen: Wandlampen worden aan de muur naast uw trap gemonteerd en werpen een zacht licht op de treden. Wandlampen bieden een subtiele verlichting op de trap. 

Voor welke optie u ook kiest, trapverlichting zal de veiligheid en uitstraling van uw trap aanzienlijk verbeteren. Neem contact op met InstaStairs voor meer informatie over de mogelijkheden! 

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

InstaStairs kwam bij ons langs om advies te geven over onze traprenovatie. Deze vakman nam hiervoor alle tijd, had mooie producten bij zich, gaf professionele adviezen die passend waren bij onze situatie, was zeer vriendelijk in het contact en gaf ons een zeer goed gevoel. Zeker een aanrader!

Vraag direct vrijblijvend meer informatie aan: